Navigation

June 2015 tarihli içerikler

Sivas Katliamının 22. Yıldönümünde Kadıköy'de Miting

Sivas’ta Pir Sultan Abdal Şenlikleri sırasında Madımak Oteli’nin devletin kontr-gerilla güçleri tarafından ateşe verildiği ve çoğunluğu Alevi 33 yazar, ozan ve aydının yakılarak katledildiği tariht

OPSAN İşçileri de Türk Metal Çetesinden Kurtuluyor

Gebze'deki OPSAN işçileri haklarını sordukları için işten atılan arkadaşlarına sahip çıkmak için fabrikada üretimi durdurdular.

ZF Sachs İşçileri Üretimi Durdurdu, Fabrikadan Çıkmıyor

ZF SACHS işçileri Türk Metal çetesinden istifa etmişlerdi.

Soma'lı Madenci Aileleri Konuşuyor

301 maden işçisinin katledilmesinden sorumlu olanlar bugünlerde göstermelik de olsa yargılanıyorlar. Mikrofonu uzattığımız madenci yakınları yaşadıklarını ve öfkelerini dillendiriyorlar.

Serapool İşçileri Talepleri İçin Eylemde

Serapool işçileri, sendikalaştıkları için işten atılan arkadaşlarının geri alınması, sendikanın ve taleplerinin kabul edilmesi için eylemdeler. İşçilerle yaşanılan süreci konuştuk.

İşçiler MESS'in Saldırılarına Geçit Vermiyor

MESS patronlarına ve Türk Metal çetesine karşı metal işçilerinin başlattığı mücadele sürüyor. 9 ve 10 Haziran günleri patronların giriştiği işten atma saldırısına karşı direnişlere sahne oldu.

Metal İşçilerinin Mücadelesi Devam Ediyor

Metal işçilerinin yaktığı mücadele ateşi yanmaya devam ediyor. İşçiler istifalara devam ederken farklı fabrikalar mücadelenin farklı evrelerinden geçiyorlar.

Hereke Çöp Olmasın!

Herekeli emekçiler, yapılmak istenen atık tesisine karşı "Hereke Çöp Olmasın, Geleceğimiz Kararmasın" diyerek bir miting düzenlediler.

Gebze Akplas işçileri Türk Metal'den istifa ediyor

Gebze’de bulunan Akplas işçileri Türk Metal’den istifa ediyorlar. TM çetesini korumaya alan işveren öncü işçilerden birini işten çıkardı.